Laptop kopen? Persoonlijke laptops samenstellen & online bestellen | Laptop Plus Kampen
038-3861050
Contact

De 6 zekerheden van Laptop Plus

U twijfelt nog aan uw keuze om voor Laptop Plus te kiezen?
 
Laptop Plus levert u naast de gebruikelijke voordelen als een scherpe prijs en een goed assortiment de volgende 6 sterke meerwaarden:
 

Goede garantie + Eigen reparatieafdeling


Naast een goede garantie afhandeling, waarbij wij met een gratis retourprocedure werken of zelfs een afhaalservice bieden. Leveren wij U het grote voordeel door te werken met een eigen reparatie afdeling. Hier repareren wij bijna alle laptops en computers, van simpele onderhoudsbeurten tot aan moederbord reparaties.
 

14 dagen retourrecht


En wij bedoelen dan niet alleen dat u het bestelde product, of deelbestelling binnen 14 dagen mag retourneren maar ook ruilen. Dat noemen wij pas extra service.
 

dode pixelgarantie


Niets zo erg als een nieuwe laptop ontvangen en direct al constateren dat er een oplichtende pixel in uw beeldscherm zit. Helaas komt het nog steeds voor. Bij ons heeft u daarom de mogelijkheid extra dode pixel garantie aan te schaffen.
 

24 uur uitpakgarantie


U mag het product uitpakken en bij melding binnen 24 uur zullen wij het product automatisch vervangen, of eventueel als retour accpeteren, al naar gelang uw voorkeur.
 

Snelle levering binnen 24 uur door heel de Benelux


Wij zeggen niet, super snel, of voor 22.00 besteld en morgen in huis, omdat wij als geen ander weten dat dit niet altijd waar te maken is. Zeker omdat wij al onze producten nog een keer extra testen in ons testcenter, updates draaien en aanvullende software installeren. Daarom zeggen wij dat we snel zijn, maar vooral eerlijk over onze levertijden. Als we aangeven 1-3 werkdagen, dan hoeft u dus zeker niet te verwachten dat uw bestelling vandaag nog komt.
 

Goed bereikbare klantenservice


We zijn dagelijks tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar, na sluitingstijd vaak nog via de e-mail voor u bereikbaar. U krijgt altijd iemand persoonlijk te spreken en we bellen u altijd zo snel mogelijk terug, desnoods na sluitingstijd.
 

Nog steeds niet overtuigd van onze voordelen en betrouwbaarheid? Laat onze klantenervaringen u overtuigen.
 
Graag zien wij ook uw vertrouwen tegemoet, voor vragen en/of opmerkingen kan u altijd gebruik maken van onze diensten via het contactformulier.
Of bel: 038-3861050
Uw mening telt
Onze huidige waardering:
10
E-mail voordeel
Ontvang als eerste via e-mail onze nieuwste aanbiedingen
Laptop Plus Kampen Industrieweg 3F, 8263AA, Kampen, Netherlands https://www.laptopplus.nl/img/layout/logo.png 038-3861050