Laptop kopen? Persoonlijke laptops samenstellen & online bestellen | Laptop Plus Kampen
038-3861050
Contact

Ruilen & Retourneren


Kan ik het product als het niet bevalt terugsturen?
Ja, Laptop Plus conformeert zich aan de wet koop op afstand.  We hanteren een return policy, wat inhoudt dat u het product kunt terugzenden naar ons maar dat u hiervoor zelf de kosten draagt. U kunt dan een ander product bij ons uitzoeken of uw rekening laten crediteren.
Voor maatwerk bestellingen, welke niet onder de wet 'Koop op afstand' vallen, rekenen wij een retourtoeslag van 18% van de verkoopprijs.
 
U mag binnen 14 dagen na ontvangst van uw aankoop altijd retourneren, zonder opgaaf van reden (zakelijke gebruikers uitgezonderd, zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie).
 
Lees hier meer over het herroepingsrecht.

Om gebruik te maken van uw retourrecht verzoeken wij u het contactformulier in te vullen.
Na ontvangst hiervan zullen wij u een systeemmail doen toekmen met onze retouropties, na ontvangst van het product en controle van de volledigheid (geen ontbrekende adapter bijvoorbeeld) zullen wij u hiervan op de hoogte stellen en u een nieuwe systeemmail doen toekomen waarin wij u vragen om gegevens te verstrekken om het aankoopbedrag (of het verschil als u een deelbestelling retourneert) te kunnen terugstorten.
 
Het terugstorten van het aankoopbedrag zal binnen 14 dagen na ontvangst van uw respons op de systeemmail worden uitgevoerd.

Kan ik een product ook omruilen?
Ja, ook dat kan bij ons, er zijn natuurlijk wel enkele beperking aan het ruilen van uw aankoop. De nieuwe aankoop dient minimaal dezelfde nieuwwaarde te hebben of meer, niet retournerbare producten kunnen niet worden omgeruild, reeds geleverde software is ook niet om te ruilen.

Kan ik ook een product inruilen?
Ja, in beperkte gevallen is dit mogelijk. Om hier gebruik van te kunnen maken dient u eerst contact met ons op te nemen, nadat wij op basis van enkele korte vragen hebben kunnen vaststellen dat uw product aan de voorwaarden voldoet en uw nieuwe aankoop een hogere nieuwwaarde heeft dan de geschatte restwaarde dienen wij wel uw in te ruilen product fysiek gecontroleerd te hebben alvorens de inruil mogelijk te maken. Inruilen voor contanten is uitgesloten.
Of bel: 038-3861050
Uw mening telt
Onze huidige waardering:
10
E-mail voordeel
Ontvang als eerste via e-mail onze nieuwste aanbiedingen
Laptop Plus Kampen Industrieweg 3F, 8263AA, Kampen, Netherlands https://www.laptopplus.nl/img/layout/logo.png 038-3861050