Laptop kopen? Persoonlijke laptops samenstellen & online bestellen | Laptop Plus Kampen
038-3861050
Contact

Garantie & Defecten

Wij staan voor uitstekende kwaliteit. Mocht er onverhoopt toch iets defect blijken, dan kun je ervan uitgaan dat wij dit direct voor je oplossen.
 
Garantie
Aldaar wij een grote verscheidenheid aan soorten producten leveren, van nieuwe apparatuur, gebruikte apparatuur, demo apparatuur en configureerbare apparatuur geldt er bij ons geen algemene garantietermijn anders dan de wettelijk voorgeschreven garantietermijnen.

Derhalve verzekeren wij u ervan dat de te leveren producten voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen en vrij van gebreken zullen zijn.
 
Bij elk product op deze website is een vermelding opgenomen van de geldende garantietermijn van dit specifieke product, deze kan u ten alle tijde terugvinden op de productdetailpagina onder de kop 'Specificaties+Opties' en meestal onderaan de specificatielijst vindt u de subkop 'Garantie'.
 
Onze garantie geldt niet op:
  • - Schade die is ontstaan door val, druk, stoot, gebruik of vocht*. Onze medewerkers bepalen of dit het geval is.
  • - Schade die is veroorzaakt door kortsluiting van buitenaf. Voorbeelden hiervan zijn blikseminslag of het gebruik van een verkeerde adapter.
 
Verzorgen jullie ook garantie op de accu?
Bij nieuwe notebooks is de garantie op de accu afhankelijk van de fabrikant. Dit kan varieren van bijvoorbeeld 6 maanden tot 12 maanden. Al onze gebruikte en tweedehands laptops worden geleverd met een garantie van minimaal 3 maanden op de accu. Dit houdt in dat de accu gedurende deze 3 maanden onder normale gebruikersomstandigheden minimaal 30 minuten moet mee kunnen gaan. Hierdoor weet u dus zeker dat u ook met een gebruikte laptop kwaliteit koopt.

Verzorgen jullie ook garantie op beeldschermen?
Op beeldschermen, ingebouwd in laptops verzorgen wij maximaal 1 jaar garantie in algemene zin van het woord. Na deze periode zijn mankementen aan beeldschermen niet meer toe te kennen aan fabricagefouten en vervalt garantie op het scherm zelf.
 
Wat houdt pixel garantie in?
Heeft u extra dode pixelgarantie bij aanschaf gekocht? Bekijk dan hier onze richtlijnen voor deze extra garantie.
 
Klachtenregeling?
Omdat wij onze klanten een optimale service willen verlenen vinden wij het belangrijk van u te horen als u klachten heeft over het door u gekochte product. Doe dit - mede om eventuele schade te beperken - zo snel mogelijk. Volgens de wet is een klacht op tijd kenbaar gemaakt als dit binnen twee maanden na ontdekking gebeurt. Dit geldt ook in het geval dat het gekochte product niet de eigenschappen heeft die u op grond van de koopovereenkomst mocht verwachten. Het is in uw belang om uw klachten schriftelijk kenbaar te maken, bij voorkeur via ons contactformulier.
 
Als u een klacht bij ons indient zal die uiterlijk binnen 4 dagen worden beantwoord. Hebben wij daarvoor meer tijd nodig, dan laten wij u binnen 4 dagen weten wanneer u antwoord kunt verwachten.
 

* Toelichting op val-, druk-, stoot-, gebruik- of vochtschade:

Dit type schade kan op meerdere manier ontstaan. Veelvoorkomende oorzaken zijn veelvuldig gebruik of het stoten/laten vallen van het apparaat. Dit kan als resultaat hebben dat het product niet meer naar behoren functioneert. Ook wanneer er een sterke druk op het apparaat wordt uitgeoefend, kan schade ontstaan. Denk aan het gaan zitten op je toestel of het dragen van je toestel in een te strakke tas. Hierdoor kan je product kromtrekken. Dit kan schade veroorzaken die aan de buitenkant niet zichtbaar is, maar waardoor een aantal functies niet meer (goed) werken.

* Toelichting op water- of vochtschade:

Water- of vochtschade kan verschillende oorzaken hebben. Het meest voorkomend is het in contact komen van het apparaat met water of een andere vloeistof. Gebruik je je apparaat in een vochtige ruimte, dan kan er ook schade optreden. Denk aan gebruik in de badkamer of wanneer het mistig is. Daarnaast kunnen zweet, klamme handen of grote verschillen in temperatuur er ook voor zorgen dat je apparaat niet meer naar behoren functioneert.

Of bel: 038-3861050
Uw mening telt
Onze huidige waardering:
10
E-mail voordeel
Ontvang als eerste via e-mail onze nieuwste aanbiedingen
Laptop Plus Kampen Industrieweg 3F, 8263AA, Kampen, Netherlands https://www.laptopplus.nl/img/layout/logo.png 038-3861050