Laptop kopen? Persoonlijke laptops samenstellen & online bestellen | Laptop Plus Kampen
038-3861050
Contact

Case Study: robuuste laptop / portable computer oplossing voor gebruik in de luchtvaart industrie

1. Introductie klant
Onze klant is een startup, gevestigd in de Startup Village op het Amsterdam Science Park. Hun team bestaat uit een universitair docent en vijf afgestudeerden in de Artificial Intelligence Masters. Door hun uitgebreide kennis van Computer Vision en Machine Learning zijn ze in staat om de meest uitdagende taken aan te pakken.
 
2. Omschrijving Case
Kan Laptop Plus helpen bij het samenstellen van een robuuste laptop/portable computer oplossing voor gebruik in de luchtvaart industrie. Momenteel hebben zij dit opgelost door middel van een laptop in een koffer. Echter wil men hier een robuustere oplossing voor hebben die minder gevoelig is voor oververhitting. We verwachten indien het ontwerp bevalt in 2018 3 tot 5 exemplaren af te nemen.
 
3. Belangrijkste vereisten
Het nieuwe systeem moet de volgende specificaties hebben:
  • Processor i7-8750Hn
  • Videokaart NVIDIA GeForce GTX 1070
  • Werkgeheugen 16gb of meer
  • M.2 Flashgeheugen 500GB SSD
  • 2TB SSHD
  • 4G Module
 
4. Oplossing
Door middel van het uitgebreide netwerk van leveranciers hebben we de klant een passende oplossing kunnen aanbieden. Gekozen is voor een 15,6inch laptop van het merk Skikk die natuurlijk voor wat betreft de overige specificaties voldoet aan de klantwens. Deze is geplaatst in een robuuste maar toch lichte en handzame koffer. In deze koffer kan hij blijven staan tijdens gebruik en kan hij zelfs, als dat wenselijk is, schuin en hoger worden geplaatst. Dit vergroot het gebruik bij het werken op de laptop en het beoordelen van informatie.
 
Heeft u ook een vraag en bent u op zoek naar een oplossing die een standaard leverancier u niet aanbiedt? 
 
Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder:
 
Laptop Plus BV
Industrieweg 3F
8263 AA Kampen
038-3861050
info@laptopplus.nl
 

Meer nieuws van friday, 19 april 2019:

Case Study: robuuste laptop / portable computer oplossing voor gebruik in de luchtvaart industrie

1. Introductie klant Onze klant is een startup, gevestigd in de Startup Village op het Amsterdam Science Park. Hun team bestaat uit een universitair docent en vijf afgestudeerden in de Artificial Intelligence Masters. Door hun uitgebreide kennis van Computer Vision en ...
Toon meer
Meest verkocht
Top 3 laptops
Top 3 software
Uw mening telt
Onze huidige waardering:
10
Of bel: 038-3861050
Laptop Plus Kampen Industrieweg 3F, 8263AA, Kampen, Netherlands https://www.laptopplus.nl/img/layout/logo.png 038-3861050